جراحی لیپوساکشن راهی برای رهایی از چربی ها…
یکی از روش های جراحی که امروزه بسیار رواج یافته است؛ جراحی لیپوساکشن می باشد. این جراحی به برداشتن چربی های اضافه در قسمت های مختلف بدن می پردازد. اگر شما هم چربی های ناحیه خاصی از بدنتان افزایش یافته اما وزن ثابتی دارید، کاندیدای مناسبی برای جراحی لیپوساکشن می باشید.
با ما همراه باشید تا شما را با لیپوساکشن یا چربی کشی آشنا نماییم.
باید ها و نباید ها در پروتز سینه را بدانید.
در جراحی لیپوساکشن به حذف چربی ها با کمک ابزار ساکشن یا مکش استفاده می شود. در این روش چربی های ناحیه خاصی از بدن مانند؛ران ها، شکم، بازو یا گردن از بین می رود. این روش می تواند به برخی ناحیه ها مانند شکم شکل نیز بدهد. این جراحی برای قسمت هایی از بدن که رژیم غذایی و ورزش به آن پاسخ نداده است مورد استفاده قرار می گیرد.
توجه داشته باشید که این جراحی روشی برای لاغری و کاهش وزن نمی باشد. در صورتی که دچار اضافه وزن بالایی می باشید بایستی برنامه ی غذایی و روش های جراحی دیگری را در پیش بگیرید تا نتایج بهتری دریافت نمایید.
لیپوساکشن به حذف چربی های قسمت هایی مانند:
⬅️ شکم
⬅️ بالای بازو
⬅️ باسن
⬅️ ساق و یا مچ پا
⬅️ سینه یا پشت
⬅️ ران
⬅️ چانه و گردن کمک می کند.
قبل از جراحی لیپوساکشن؛ نقاط مورد نظر توسط جراح خط کشی می شود و عکس هایی از قبل و بعد مراجع تهیه می شود. فرآیند لیپوساکشن به تکنیک مورد استفاده در این روش بستگی دارد. برخی از این تکنیک ها عبارتند از:
یکی از متداول ترین روش های لیپوساکشن این تکنیک می باشد. در این روش جراح از محلول استریل، داروی بی حسی برای کاهش درد و همچنین دارویی برای برای تنگ شدن عروق تزریق می کند. این ترکیبات کمک می کند تا ناحیه مورد نظر متورم و سپس سفت شود. بعد از آن جراح؛ برش هایی را در نواحی مورد نظر ایجاد می کند و لوله نازکی به نام کانولا را در زیر پوست قرار می دهد.
در این روش از انرژی اولتراسوند برای از بین بردن سلول های چربی استفاده می شود و یک جایگزین ملایم تر برای لیپوساکشن به روش سنتی می باشد. از لیپوساکشن ویزر می توان برای نقاط مختلف بدن مانند: ران، شکم، باسن و … استفاده کرد.
در طول این عمل؛ جراح ابزار نازکی به نام کانولا را به واسطه ی بر های ایجاد شده وارد بدن می کند. این ابزار به دستگاهی که امواج اولتراسوند منتشر می کند متصل می باشد. این امواج می تواند سبب ارتعاش سلول های چربی گردد و آنها را به قطعات کوچک تر تقسیم نماید. در انتها؛ چربی ها از طریق کانولا از بدن خارج می شوند.
ویزر لیپو ساکشن؛ ابزاری دقیق تر از لیپوساکشن سنتی می باشد زیرا به کمک امواج مناطق خاصی را هدف قرار می دهد. این امواج نتایج طبیعی تری را برای فرد به همراه دارد و به محافظت از بافت های اطراف می پردازد.
این دستگاه ابزاری می باشد که در جراحی پلاستیک و زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد. ویزر به طور ویژه برای برش و حذف بافت اضافی بدن مورد استفاده قرار می گیرد. با این روش؛ جراح می تواند برش های نازک و دقیق تری را ایجاد نماید و بافت های غیر ضروری را حذف نماید.
این روش لیپوساکشن با مزیت هایی همراه می باشد مانند:
🔵️ برش دقیق
🔵️ مدت زمان بازیابی کوتاه
🔵️ تغییر شکل و حذف چربی بدون ایجاد برش های بزرگ
🔵️ دسترسی به مناطق دشوار
🔵️ عدم بروز حساسیت
🔵️ کاهش احتمال خونریزی، کبودی و درد
🔵️ حداقل زمان استراحت و دوران نقاهت
افراد در سنین ۳۰ تا ۴۰ سالگی دارای پوستی انعطاف پذیر و حالت پذیر می باشند. این روش جراحی مناسب افرادی می باشد که چربی انباشته شده داشته و از مشکل غبغب رنج می برند.
🟠️ عدم استعمال دخانیات
🟠️ مصرف مولتی ویتامین
🟠️ محدود کردن مصرف ویتامین E
🟠️ مصرف ویتامین C
به طور کلی؛ تنها یک بار لیپوساکشن به حذف چربی ها و تراشیدن پیکر کمک می کند و نیازی به جلسات کمکی ندارد. هزینه جراحی لیپوساکشن به عوامل مختلفی بستگی دارد و تنها پزشک بعد از بررسی می تواند در خصوص هزینه ها نظر قطعی را به شما ارائه دهد. موارد مهم در تعیین هزینه های ویزر لیپوساکشن عبارت است از:
🟡️ تکنیک مورد استفاده
🟡️ وسایل و تجهیزات مورد استفاده
🟡️ کلینیک
🟡️ هزینه پرسنل و پزشک
🟡️ اقدامات و داروهای مصرفی قبل از جراحی
سخن پایانی
اگر از چربی های انباشته شده در قسمتی از بدن خود رنج می برید شما می توانید کاندیدای مناسبی برای این جراحی باشید. تکنیک های متفاوتی برای این جراحی مورد استفاده قرار می گیرد که پزشک متخصص و جراح پلاستیک به شما کمک می کند تا بهترین روش را در پیش بگیرید.
هر دو از جمله روشهای متداول و کاربردی برای حذف چربی های اضافه هستند. چنانچه رسوبات چربی کمتر باشد از روش لیپوماتیک استفاده میشود و اگر انباشت چربی در نواحی مختلف زیاد باشد لیپوساکشن نتیجه مطلوبتری خواهد داشت.
دوره نقاهت جراحی لیپوساکشن معمولا از یک تا 3 روز متغیر است. اما در این مورد نمیتوان پاسخ دقیقی داد چون با توجه به شرایط هر فرد دوره نقاهت و مراقبت بعد از عمل متفاوت است که بنا بر صلاحدید پزشک تعیین می شود.
چنانچه بعد از انجام این عمل زیبایی مو به مو توصیههای پزشک رعایت و از یک رژیم غذایی متناسب پیروی شود، چربی های اضافه برنمیگردند و نتیجه عمل تا سالها ماندگار خواهد بود. همه چیز بستگی به تغییر سبک زندگی فرد در زمینه تغذیه و فعالیت بدنی دارد.
رسوبات چربی انباشته شده در سینه، باسن، شکم، پهلوها، رانها و پشت زانو، گونه، گردن و غیره را میتوان با این روش استخراج کرد.
جراحی لیپوساکشن یکی از روشهای جراحی زیبایی است که در آن چربیهای اضافی نواحی مختلف بدن استخراج میشود. در این روش جراحی برشهای کوچکی روی نواحی مورد نظر ایجاد میشود، یک سر لولههای کوچکی که کانول نام دارند وارد شکاف شده و سر دیگر به دستگاه مکنده متصل میشود. به این طریق رسوبات چربی از بدن خارج میشود.